Δ. Σάνδρος ΑΕ…

Η καλλιέργεια της βιομηχανικής τομάτας αποτελεί το πάθος μας... Η γενετική ανέλιξη αυτής, το πεδίο δράσης μας. Ακολουθήστε μας!!!

 

Περιγραφή…

Η Δ. Σάνδρος ΑΕ είναι μια Ελληνική εμπορική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο των γεωργικών εφοδίων. Πιο συγκεκριμένα παράγει ή/και εμπορεύεται πολλαπλασιαστικό υλικό βιομηχανικής τομάτας (σπόροι, σπορόφυτα) στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Από το 1996 αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των υβρίδιων σπόρων βιομηχανικής τομάτας HeinzSeed USA σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της καλλιέργειας στον τομέα ευθύνης της. Από το 2011, μέσω της θυγατρικής της BesTom Ltd. (www.bestom.com.tr), η εταιρία επέκτεινε γεωγραφικά τον τομέα ευθύνης της σε Τουρκία, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν, Αζερμπαϊτζάν.

Στόχος μας αποτελεί η ανάπτυξη της καλλιέργειας της βιομηχανικής τομάτας σε μια μοντέρνα, βιώσιμη, και αειφόρα καλλιέργεια που θα αποφέρει την ανάλογη (και εις το διηνεκές) προστιθέμενη αξία σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (παραγωγούς, μεταποιητές, καταναλωτές).

 

Η “καταγωγή” μας…

Η εταιρία αποτελεί την ‘ενσάρκωση’ της δράσης ανθρώπων. Ανθρώπων που αγαπούν και υπηρετούν την καλλιέργεια από το 1974! Ο Δημητρης Σάνδρος (ιδρυτής και πρόεδρος) τα τελευταία 40 χρόνια έχει υπηρετήσει την καλλιέργεια από όλες τις θέσεις που δύναται (παραγωγή, εμπόριο, τεχνική υποστήριξη). Ο σκοπός πάντα ο ίδιος. Η ανέλιξη και η καθιέρωση της καλλιέργειας της βιομηχανικής τομάτας σε μια διέξοδη επιλογή για την σύγχρονη αγροτική οικονομία. 40 χρόνια πορείας, 40 χρόνια αλλαγών έχουν φέρει την πραγμάτωση πολλών στόχων. 40 χρόνια εμπειρίας μας οδηγούν στο αύριο.

 

Η ”ρότα” μας…

Η εταιρία βρίσκεται σε αναπτυξιακή πορεία, ανταποκρινόμενη στο τεράστιο ερευνητικό έργο αιχμής της πρώτης και κυρίαρχης εταιρίας παραγωγής και εμπορίας υβρίδιου σπόρου βιομηχανικής τομάτας. Της HeinzSeed! Παράλληλα, το έντονο ανταγωνιστικό γίγνεσθαι στην παγκόσμια αγορά τοματοπροϊόντων, μας επιβάλλει την εξελικτική δράση προς την πραγμάτωση των στόχων όπως αυτοί περιγράφονται παραπάνω. Η Ελληνική τομάτα ξανά στο προσκήνιο! Το μέλλον ανήκει στην καλλιέργεια της τομάτας, το μέλλον ανήκει στους ικανούς. Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρίας κάντε μια περιήγηση στον ιστότοπο μας…